Projecten

Betrokken en gerealiseerd.

Bij Staalis werken wij continu aan de optimalisatie van het integraal proces. Wij vertalen uw ontwerp naar 3D engineering ten dienste van probleemloze fabricage, levering van wapening en realisatie.

Projecten.

Wapeningtechnische oplossingen voor constructieve knelpunten.

De ambitie van Staalis is het proces van ontwerp tot installatie van betonstaal optimaliseren door integraal ontwerpen en het pragmatisch modelleren van betonstaal.

Hieronder kunt u enkele gerealiseerde projecten bekijken die verdeeld zijn in verschillende categorieën. Per project zijn de verrichte werkzaamheden weergeven.

Staalis adviseert u graag om tot de beste oplossing te komen. Anticiperen op de wensen van de aannemer, slimmer engineeren, realistischer plannen, efficiënter werken en het minimaliseren van fouten in de gehele keten van ontwerp tot uitvoering is onze toegevoegde waarde, waardoor faalkosten gereduceerd worden tot een minimum.

Heeft u vragen over een project of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in op deze pagina.

CONTACT

Molenwerf 10
1911 DB Uitgeest, Nederland

T 06-11534257

[email protected]